Show

Show

IHF Show Wiehl 2014 Air Force BohaemicHoewel ik zelf geen echte show fanaat ben, heeft Tiswa er veel plezier in. Hij vindt het geweldig om zich te showen in de ring. Onze kerel loopt dan als een plaatje en laat zich van zijn beste kant zien. Het gangwerk geeft vaak de doorslag als de keurmeester nog twijfels heeft over de eerste en tweede plaats.

Al bij zijn eerste show als jong hondje in Wiehl, liet hij zich geweldig zien. Hij straalde toen al helemaal bij het lopen. Inmiddels heeft hij al heel wat shows gelopen in binnen- en buitenland. Ik geef zelf de voorkeur aan het lopen van shows van de rasvereniging. De sfeer is hier meestal erg gemoedelijk en het aantal deelnemers is vaak wat hoger. Ook keurt hier een echte raskeurmeester. Deze geven toch vaak een beter beeld mbt de rasstandaard.

Show model Air Force Bohaemic juni 2016

Tiswa heeft in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Luxemburg en Groot-Brittannië shows gelopen. Met uitzondering van Luxemburg, liep hij in ieder land mee bij de clubshows. Hierbij liet hij mooie resultaten zien.

Zo behaalde hij onder meer de volgende titels: