Nakomelingen

Nakomelingen

De eerste nakomelingen van Air Force Bohaemic zijn geboren binnen onze eigen kennel. De moeder van de pups is Arizona van de Romerweide. Omdat we de achtergrond van Arizona natuurlijk goed kennen, wilde we hem graag als eerste haar laten dekken. Ze hebben samen een prachtig nest gegeven van 8 pups in de kleuren zwartblond en blond. Het nest bestaat uit 4 zwartblonde reuen, 3 zwartblonde teven en 1 blonde teef.

Nakomelingen Saxon Syn Tiswy van de RomerweideDe eerste onderzoeken op gezondheid zijn gedaan. We hebben al een aantal nakomelingen met HD A beoordeling. We hopen dat uit dit nest zowel een reu als een teef in de fokkerij ingezet kunnen worden. Maar we zullen natuurlijk eerst alle onderzoeken en keuringen moeten afwachten. De pups uit dit nest hebben duidelijke trekken van Phoenix, maar zeker ook van Tiswa in het karakter. Ze beschikken over goede neuzen en er wordt dan ook met enkele gespeurd.

Het tweede nest is toevallig ook binnen kennel van de Romerweide geboren. Hij heeft toen zijn blonde hartsvriendin Hayaklause Marilyn gedekt. Helaas gaf deze combinatie maar 3 pups. Er werd één zwartblonde reu en twee blonde teven geboren. Twee zijn al op de show gepresenteerd en scoorde daar hoge ogen.

Heeft u ook interesse in nakomelingen van Tiswa bij uw teef, neemt u gerust contact met ons op. Air Force Bohaemic staat voor passende teven met gezondheidsonderzoeken ter dekking.